Adverteren

Adverteren op Popeye.nl?

Bereik duizenden bezoekers die op zoek zijn naar een huurboot, vakantiewoning, restaurant of supermarkt.

Voordelen

Doelgroep

Neem contact met ons op om een duidelijk beeld te krijgen van de doelgroep die je kunt bereiken door te adverteren op Popeye.nl

Terugkerende bezoekers

Popeye.nl heeft een groot deel terugkerende bezoekers. De kans dat iemand jullie advertentie vaker zal zien is dus groot.

h

Duidelijke rapportage

Indien gewenst kun je een maandelijks een duidelijke rapportage ontvangen om precies te zien hoe jouw advertenties presteren.

Popeye.nl is het onafhankelijke platform waar mensen op zoek gaan naar een mooie boot om een geweldige tijd mee te ervaren. Dagelijks bezoeken en gebruiken duizenden geinteresseerden ons platform. Voor makelaars- en verhuurbedrijven biedt Popeye.nl daarmee automatisch een ideaal platform om uw aanbod onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.

Een van de grote voordelen van Popeye.nl is de community die zij heeft opgebouwd met terugkomende bezoekers. Dit realiseert zij door bezoekers te blijven voorzien van waardevolle informatie, nieuws en content omtrent recreëren op en rond het water. Daarnaast zorgt Popeye.nl voortdurend voor innovatie en nieuwe mogelijkheden door nieuwe filtermogelijkheden en functies toe te voegen aan het platform.

Bel: ‭(0525) 65 66 53

En vraag naar de adverteer mogelijkheden