Op 9 april 2017 was het dan zo ver. De eerste vaar-doe-dag in Terherne was een feit. Door passie en enthousiasme van watersport fanatiekelingen te bundelen hebben we een groot publiek op een mooie dag kennis kunnen laten maken met al het moois dat watersport te bieden heeft. Deze dag is zowel het publiek als de organisatie zo goed bevallen dat er geen twijfel over mogelijk was dat er een tweede editie moest komen.

Op 15 april 2018 willen wij u dan ook graag weer verwelkomen in Terherne. Op deze tweede editie van de vaar-doe-dag heeft u wederom de mogelijkheid zelf te varen, ervaring op te doen en te leren van professionele instructeurs.

Nieuw dit jaar is de toevoeging van sloepen en zeilboten. Zo kunt u op de vaar-doe-dag 2018 dus niet alleen de motorboot beter leren kennen maar ook de sloep en zeilboot.

De boten worden dit jaar beschikbaar gesteld door:

Yachtcharter Wetterwille te Terherne

Watermerk Yachtcharter te Heerenveen

Yachtcharter 2000 te Heerenveen

Yachtcharter Sneek te Sneek

Tornado Sailing te Makkum

Pol boten Sneek

Waterpark Terherne


Ochtend- of middagsessie

Bij het aanmelden heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een ochtend- of middagsessie.

Ochtendsessie
Verzameltijd ochtend, tussen  9.00 en 9.30 uur. (tot ca. 12.30 uur)

Middagsessie
Verzameltijd middag, tussen  13.30-14.00 uur. (tot ca. 17.00 uur)

Aanmelden voor de vaar-doe-dag

Wilt u ook geheel vrijblijvend kennismaken met watersport, boten van dichtbij bekijken en zelfs varen onder begeleiding van een professionele instructeur? Meld u dan snel aan voor de vaar-doe-dag. Deelname is gratis! Voor koffie en koek wordt gezorgd.

U kunt de vaar-doe-dag eventueel combineren met een dagje Terherne. Terherne is een prachtig watersportdorp, dat alleen al de moeite waard is. Op slechts 20 kilometer afstand ligt Sneek, waar niet alleen veel te zien maar ook veel te doen is.

Aanmelden gaat gemakkelijk via de pagina Inschrijven voor de vaar-doe-dag