Pershing 37 Cabin

Vanaf: € 750.00 per dag

Bootverhuur Ibiza

Local 108 B
7800 Ibiza

Overzicht

Alles over Pershing 37 Cabin

Deze prachtige Pershing 37 (Cabin uitvoering) biedt plaats aan 10 personen. Vanwege het aantal personen dat aan boord mee kan varen is deze boot uitermate geschikt om te huren. Deze Pershing heeft dan ook de beste prijs / kwaliteit verhouding en is één van de snelste motorjachten. Tarieven zijn excl. 21% B.T.W. en brandstof.

U kunt deze boot uitsluitend huren met een kapitein.  De kosten hiervoor bedragen €  200,00 per dag.  Uw kapitein heeft niet alleen de taak om u van A naar B te varen, maar kan u ook veel vertellen over de locaties waar u langs vaart. Daarnaast weten zij precies waar te ankeren. Zij bereiden elke dag opnieuw uw reis goed voor, door vooraf te informeren naar de windrichtingen en golven.  Naar aanleiding van die informatie kiezen zij de mooiste en beste spot om te ankeren ergens  rondom Ibiza of op het eiland Formentera met zijn vele ankerplaatsen.  Natuurlijk kunt u op het eiland Formentera goed terecht voor een heerlijke lunch.  U wordt dan per tender opgehaald en naar het restaurant gebracht.  Desgewenst regelen wij de reservering namens u.

Een boot huren op Ibiza is niet goedkoop, maar daarvoor mag u van ons wel een perfecte service verwachten! Boot verhuur Ibiza is van origine een Nederlands bedrijf met samenwerkingen in Santa-Eularia, Ibiza-stad en San Antonio. Van april t/m half oktober is er altijd iemand van ons ter plaatse aanwezig om u te voorzien van alle informaties, tips en adviezen.  Wij kunnen u helpen in het Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Spaans.

Wij vragen een aanbetaling van 50% van de huurprijs, waarna uw boeking definitief is, onder voorbehoud van overmacht. Bij te slechte weersomstandigheden mag u kosteloos annuleren en storten wij uw aanbetaling terug.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 10 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 4
  • Vaargebied Ibiza
  • Ligplaats Ibiza stad
  • Lengte 12.00 meter
  • Breedte 3.25 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Pershing
Merk Pershing
Naam Pershing 37 Cabin
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 4
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Ibiza
Vaargebied Ibiza
Ligplaats Ibiza stad
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 12.00
Breedte 3.25
Diepgang 1.10
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 2 x 350 PK
Stuur Binnen
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl