Open Alu Vlet

Vanaf: € 85.00 per dagdeel

De Weijsberg

Mastenmakersstraat 37
8064 DX Zwartsluis

Overzicht

Alles over Open Alu Vlet

Huur voor 1 of meerdere dagen een stoere vlet waarop u de ‘kapitein’ en eigen baas bent….om vanuit Zwartsluis (prachtig gelegen aan het Zwartewater en de ontsluiting tot het merengebied) door de “De Kop van Overijssel” te varen en met maximaal plm. 6 personen schitterende tochten te ondernemen die u door een van de mooiste waterlandschappen van Nederland zullen voeren, w.o. “De weerribben” en “De Wieden”, en waar water, ruimte, rust en riet gratis voorzieningen zijn die de boventoon  voeren.
Ook kunt u kiezen voor een tocht over de Overijsselse Vecht richting Dalfsen en Ommen.

Verder bestaat de mogelijkheid om door middel van speciaal voor u uitgezette routes de pittoreske stadjes Vollenhove en Blokzijl aan te doen. Ook kunt u uw tocht een cultuur-historisch tintje geven door musea en andere bezienswaardigheden te bezoeken.

Kenners weten het al jaren: “De Kop van Overijssel” is ruimschoots voorzien van uitmuntend viswater. Het type boot, met de open kuip, leent zich bij uitstek om op een comfortabele wijze een visje te verschalken. Een onderscheidende eigenschap van dit type schip is de geringe diepgang en daardoor zijn alle schitterende plekjes, ook die gelegen zijn aan ondiep water, in dit unieke waterland voor u bereikbaar. Dit perfecte vaargebeuren kunt u combineren met een voor u op maat gesneden arrangement met een of meerdere overnachtingen incl. ontbijt in een 18e eeuws logement of een bungalow, gelegen aan de rand van het natuurgebied in Zwartsluis

U vaart met:

• Een stoere open aluminium vlet voorzien van een sterke inboardmotor, wind en buiskap, veel bergruimte,rondzit en kussens, maximaal 6 personen. Voor een grandioze tour door de kop van Overijssel.

Voor de vlet heeft u geen vaarbewijs nodig, maar vaarervaring is wel een vereiste. Natuurlijk besteden wij ruimschoots tijd om u vertrouwd te maken met boot en techniek en nemen wij u mee op een proefvaart waarin alle manoeuvres aan bod komen.

Ook bestaat de mogelijkheid om ééndaagse tochten met schipper te boeken.

Dus, inderdaad voor “Elk wat wils”.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 6 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Ervaring vereist
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Overijssel
  • Ligplaats Zwartsluis
  • Lengte 5.00 meter
  • Breedte 2.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Motorboot
Merk Onbekend
Naam Open Alu Vlet
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Overijssel
Ligplaats Zwartsluis
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 5.00
Breedte 2.00
Technisch
Vaarbewijs Ervaring vereist
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl