Beneteau First 40.7

Vanaf: € 489.00 per maand

Overzicht

Alles over Beneteau First 40.7

De First 40.7 in de raceuitvoering is een uitstekend schip dat in het wedstrijdcircuit hoge ogen gooit. De resultaten bewijzen dat de boot de concurrentie met heel wat meer Spartaanse tegenstanders niet hoeft te schuwen.

Naast z ”n wedstrijdaspiraties is de boot prima uitgerust voor langere reizen. Met een paar kleine aanpassingen aan dek kan ook een man-vrouw bemanning er goed mee overweg. In de inrichting heeft overmatige luxe plaats gemaakt voor doelmatigheid en dat sluit goed aan op het sportieve karakter van de boot. Mede door z ”n complete uitvoering is de prijs voor deze bijzondere veertigvoeter verhoudingsgewijs gunstig. De grotere Beneteau Firsts hebben dezelfde rompen als de toerversies, die de fabriek verlaten met een ”Oceanis ” sticker. Het verschil zit ”em grotendeels in de langere masten met meer zeiloppervlak en diepere kielen. Daarnaast is de dek lay out veel meer op zeilen gericht. De overloop in de kuip, binnen bereik van de stuurman of – vrouw, in plaats van op het kajuitdak waar geen mens er meer bij kan. Meer en grotere lieren en in het algemeen rod rigging maken de schepen sneller en hanteerbaarder. Maar in het tegenstrijdige concept van de cruiser racer blijft de Beneteau First vooral een comfortable boot die een aantal wedstrijdtrekjes heeft. Omdat u, beste klant, vaak vaart met gezins- en andere leden en derhalve graag kastjes, luxe bedden, een heuse keuken met koelkast en een natte cel wilt, blijft het een compromis. Maar wel een die sneller zeilt en hoger loopt dan de meeste toerschepen waar de keus voor 100% op comfort ligt.

Alle instrumenten en motorbediening zijn voor de stuurman binnen handbereik, wat het comfort en veiligheid verhoogt. De boot beschikt over drie dubbele hutten, een ruime keuken, een salon en een sanitaire ruimte. Dit jacht is zeer goed uitgerust met alle nodige navigatie apparatuur en beschikt over een uitgebreide zeilgarderobe van oa NorthSails, Pinksails en Quantum waarin begrepen verschillende genua’s van licht of zwaarder doek en 2 spinakers met carbon spiboom.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 6 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 6
  • Vaargebied Zeeland
  • Ligplaats Breskens
  • Lengte 11.99 meter
  • Breedte 3.75 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Beneteau
Merk Beneteau
Naam Beneteau First 40.7
Passagiers
Hutten 3
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 6
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Zeeland
Ligplaats Breskens
Sanitair
Toiletten 1
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 11.99
Breedte 3.75
Hoogte 15.00
Kruiphoogte 15.00
Diepgang 2.40
Stahoogte 1.90
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Wi-Fi Nee
Motortype 30 PK
Schroef Klapschroef
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Beneteau First 40.7
Schrijf je eigen recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

Alternatieven