Achie

Vanaf: € 12.00 per persoon

Overzicht

Alles over Achie

Rondvaart en Partyboot Achie

Ons schip is uitermate geschikt om het hele jaar door te reserveren voor onder andere: Rondvaarten, Recepties, Vergaderingen, Familiefeesten, Personeelsuitstapjes, Bruiloften, en Nieuw: High Tea

In de vakantiemaanden vaart ons schip op marktdagen van Zeewolde naar de historische vissersplaatsen Elburg en Spakenburg.  U stapt op in Zeewolde en via de randmeren varen wij dan naar één van deze plaatsen. Onderweg kunt u genieten van een lekker kopje koffie en kunt u zich even ontdoen van de hectische maatschappij waarin wij leven.
Na aankomst heeft u de gelegenheid om een kijkje te nemen in één van deze mooie steden. De één gaat naar de markt, de ander gaat de stad bekijken en sommige mensen vinden het aan boord zo gezellig dat zij niet aan wal gaan.

Eten en feesten op het gezelligste partyschip van Nederland voor fatsoenlijke tarieven. Vanuit de thuishaven Zeewolde bestrijkt het schip een ruim gebied langs de randmeren van Flevoland, maar op verzoek komt het schip waar u maar wilt.

De gezellige en verzorgde uitstraling van het schip en het opgewekte personeel zijn de basis ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Voor rondvaarten kan het schip 150 personen rondvaren en voor diners, barbecue en feesten 80 personen. Het schip heeft een lengte van 26 meter en een breedte van 5,1 meter en bestaat uit twee verdiepingen. Benedendeks vindt u een dinerzaal met een gezellige bar welke in de winter van 2009/2010 is vernieuwd. Bovendeks is de ruimte verdeeld in een wel en een niet overdekt gedeelte met stoelen en tafels. Hiervandaan heeft u een schitterend uitzicht over het water en kunt u genieten van de geweldige natuur die de randmeren u te bieden heeft.

Lift naar en aangepast toilet benedendeks/ dinerzaal

Het vervoer van en naar het schip kan op uw verzoek door de schipper geregeld worden middels een touringcar die u door heel Nederland ophaalt en wegbrengt.

Ook de muziek van klassiek tot modern kan door de schipper geregeld worden, maar u kunt uiteraard ook uw eigen muziek meenemen (live of digitaal).

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 150 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Randmeren
  • Ligplaats Zeewolde
  • Lengte 26.00 meter
  • Breedte 5.10 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Partyschip
Merk Onbekend
Naam Achie
Passagiers
Rolstoeltoegang Ja
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Randmeren
Ligplaats Zeewolde
Sanitair
Toiletten 1
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 26.00
Breedte 5.10
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Binnen
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Achie
Schrijf je eigen recensie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.